• 53e editie Spetterkamp 24 en 25 juni

  • Bijna is het weer zover! Het traditionele Spetterkamp voor de jongste jeugd van SML is aanstaande.

    Op zaterdag 24 juni en zondag 25 juni 2023 maken we er weer een (voetbal)feestje van voor alle jeugdleden van Champions League tot en met de 013!

    Op de achtergrond wordt er al druk gewerkt aan het programma, de inkoop, vrijwilligersschema en talloze andere belangrijke zaken. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk jullie aanmelding voor dit geweldige weekend!

    Vul het aanmeldformulier deelnemers zo compleet mogelijk in zodat we alle benodigde informatie hebben. Daarnaast zijn vrijwillgers/ouders en oudere jeugd een belangrijk onderdeel om dit evenement doorgang te laten vinden, vul ook alsjeblieft in het aanmeldformulier vrijwilligers en het aanvraagformulier teambegeleiders jouw beschikbaarheid en voorkeuren in zodat we voldoende vrijwilligers tot onze beschikking hebben.

    Begin juni hopen we het ‘Spetterkamp’ boekje weer uit te kunnen geven met alle benodigde informatie. Voor nu het belangrijkste; houd 24 en 25 juni vrij! De kosten voor deelname bedragen €35 per kind en €30 voor broertje(s)/zusje(s). De betaallink voor de deelname volgt later.