Ieder jaar doet SML mee aan de Grote Clubactie. Spelers van de Champions League t/m JO13 verkopen loten aan familie, vrienden en buren. Oudere spelers kunnen zeker ook meedoen. De opbrengst van gemiddeld 3000 euro is een zeer welkome aanvulling op de begroting. 

groteclubactie.jpg
Grote Clubactie 2020: samen voor SML!

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Uiteraard gaan onze jeugdleden van SML ook weer op pad, maar dit jaar zetten wij in op het digitaal verkopen van loten. Eėn lot kost 3 euro en maar liefst 80% daarvan (2,40 euro!) gaat rechtstreeks naar SML! Wij kunnen daar als vereniging goede dingen mee doen, zoals investeren in trainingsmateriaal voor alle teams. Als koper maak je kans op mooie prijzen. Als verkoper ook: de beste verkopers krijgen mooie beloningen.SML is een echte familieclub, dus met de hulp van onze seniorleden, familie, vrienden en buren gaat dat vast lukken!

Verantwoord loten verkopen tijdens corona

Tijdens de coronacrisis staat de gezondheid van iedereen voorop. De spelers gaan op een verantwoorde manier de loten verkopen. Jeugdleden gaan langs bij familie en buren met het verkoopboekje. Op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Wel zo veilig en makkelijk. Verkopers mogen dus in hun straat of buurt langs de deuren gaan. Tip: Doe je SML shirt of trainingsjas aan, zo ben je goed herkenbaar als SML'er.

Veilig voor zowel de verkopers als de kopers. Bekijk de video hoe dat is geregeld.

Online verkoop van loten

Deze gratis verkoopmethode geeft SML en vooral de leden de mogelijkheid om simpel en snel online loten te verkopen. Leden delen simpelweg de link van de SML verkooppagina via WhatsApp, social media en e-mail en voilà: je verkoopt loten. Bekijk hier de video op YouTube: https://youtu.be/GQTBPEftlxA 

Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op www.clubactie.nl

Superloten

Verder heeft SML beslag kunnen leggen op een aantal exclusieve SUPERLOTEN (50 loten in één keer). Perfect voor bedrijven, maar ook voor een seniorenteam. Koop als team 1 superlot en maak kans op mooie prijzen EN steun de club. Wij hebben al positieve reacties ontvangen van een aantal echte SML-ers, zoals van bestuurslid en sponsor Erwin Snijder: “Ik ga absoluut voor zo’n superlot, zodat ik weet dat ik iets goeds doe voor de club”.

Beloning voor actieve verkopers en teams

Zoals ieder jaar beloont SML de actieve verkopers en teams. De verkoper met de meest verkochte loten krijgt dit jaar draadloze Apple AirPods. Ook voor de nummers 2 t/m 5 zijn leuke prijzen. Het team met (naar rato van spelers) meest verkochte loten krijgt een teamtraining van een trainer van Go Ahead Eagles!

Ophalen lotenboekjes

Vanaf nu liggen de lotenboekjes klaar voor jou als verkoper bij de bar in onze kantine. De teamleider kan hier de benodigde boekjes ophalen.

Belangrijke data
19 september: Officiële start verkoop
9 december: Laatste dag inleveren loten bij SML
10 december: Trekking Grote Clubactie en bekendmaking trekkingsuitslag

Op de ALV in december wil SML de beste verkopers en de opbrengst per team bekendmaken.

 


NIEUWSBERICHTEN

11 december 2015 - SML schenkt 500 euro aan BIO Vakantieoord Arnhem

Voetbalvereniging SML heeft besloten om 500 euro van de opbrengst van de Grote Clubactie te schenken aan Stichting Bio Vakantieoord. Dit is een vakantiepark en manege in Arnhem voor kinderen met een handicap.

10 december 2015 - Record opbrengst Grote Clubactie

De opbrengst van de Grote Club Actie 2016 heeft voor SML een record opgeleverd van 1981 verkochte loten. De totale opbrengst komt hiermee uit op ruim 4754 euro! Rik Kuipéri was net als in 2014 de winnaar van de hoofdprijs; een tablet. Rik verkocht 85 loten.

18 november 2015 - Koekjesactie van Rik Kuipéri

D7 speler Rik Kuípéri heeft met een bijzondere actie veel loten weten te verkopen. Bij de Albert Heijn aan de Lawick van Pabstraat heeft hij winkelend publiek gecharmeerd met het aanbieden van een heerlijk zelfgebakken koekje in SML-kleuren. Een zeer slimme actie, want qua aantal verkochte loten gooit hij hoge ogen voor de top-10.

18 november 2015 - Vrijwilligersteam druk met invoeren loten

Zes vrijwilligers zijn woensdagavond 18 november druk bezig geweest de vele loten in te voeren in het systeem van de Grote Club Actie. Grote dank aan Gert, Haico, Adrian, Corinne, Marcel en Martin

1 oktober 2015 - Grote Clubactie komt op stoom

Alweer twee weken zijn SML-jeugdspelers bezig met de Grote Club Actie. De kick off was op zaterdag 19 september. Na uitleg van de actie kregen de aanwezige spelers hun eerste lotenboekjes en gingen in hun eigen wijk langs de deuren. Na terugkomst bij SML gaf Nederlands kampioen freestyle Maarten van Luit een clinic voor alle SML deelnemers.

 

Nieuwsberichten uit 2014

1 december 2014 - Abel Hogenhout (F2) wint Vitesse tenue met verkoop GCA loten