Sponsors welkom! 

In het weekend van 25 en 26 juni i organiseert SML weer het Spetterkamp. Dit is een jaarlijkse SML traditie, een groots voetbalkamp voor de Champions League kinderen en de jeugd tot en met JO13 van SML. Een weekend vol voetbal, spelletjes en feest om samen het seizoen af te sluiten.

Een sportief kamp met circa 200 kinderen; een mooi moment voor u om aan te haken, meer naamsbekendheid te krijgen binnen de club en een steentje bij te dragen aan het mogelijk maken  van het Spetterkamp!

Zorg voor kwaliteit, veiligheid, goed en gezond eten is bij de opzet van het kamp van groot belang. Wij streven er jaarlijks naar om de inschrijfkosten zo laag mogelijk te houden zodat alle kinderen van SML mee kunnen doen aan het kamp. Maar zoals u zult begrijpen, zijn wij als vrijwillige organisatie mede afhankelijk van sponsoren en donateurs. Wilt u ons daarom helpen dit kamp mogelijk te maken? Lijkt het u niet mooi om uw bedrijfsnaam op al die 250 shirts van kinderen en begeleiding terug te zien of een advertentie in het programma boekje te plaatsen, neem dan contact met ons op.  

We werken met pakketten van € 100 tot € 500, er zijn dus verschillende mogelijkheden. 

Wij gaan graag met u in overleg om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en uiteraard zorgen wij als team er voor dat de afspraken vervolgens nageleefd worden.  
Wij danken u alvast voor het meedenken en hopen op een spetterende samenwerking voor 2020. 
 
U kunt contact opnemen met sponsormanager Erwin Snijder op 06-28781567, of Malina van Lieburg via 06-46338995 of per mail op spetterkamp@smlarnhem.nl  
 
Bedankt en sportieve groet, 
Het Spetterkamp organisatie team 

Aanmelden Sponsor Spetterkamp 2022

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Voor 50 euro extra per jaar word je jeugdsponsor. Daarmee ondersteun je andere jeugdactiviteiten zoals het Sinterklaasfeest bij SML, het tosti(zaalvoetbal)toernooi en het kennismakingstoernooi. Je krijgt dan een vermelding op het Jeugdsponsorbord op een prominente plek in de kantine.

Vul geldig emailadres in!

Please let us know your message.