Vrijwilligers welkom! 

Op 25 en 26 juni a.s. mogen we weer ons echte SML Spetterkamp geven! We gaan er weer een feestje van maken voor de kinderen, helpen jullie ons mee?  Zoals alle jaren hebben we jullie hulp hard nodig. Van het opbouwen van het kamp tot het uitzwaaien van de blije kinderen op zondagmiddag en alles wat daar tussen in zit. 

Er zijn gedurende het hele weekend diverse werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Voor sommige werkzaamheden hebben we je een hele dag voor nodig, maar voor andere ook maar een deel van de dag, dus alle hulp is welkom.
Want één ding is zeker, zonder jullie hulp is er geen Spetterkamp mogelijk…. 

Hoe meer mensen (ouders, opa’s, oma’s vrienden en jeugdspelers vanaf JO-15) helpen, hoe beter het allemaal loopt en hoe succesvoller het weekend! En dat allemaal om onze SML-jeugd een onvergetelijk voetbalweekend te bezorgen.  
 
Dus wil jij je graag inzetten voor onze club en er een onvergetelijk weekend van maken voor onze jeugdige spelers, ben je van harte welkom! Geef je dan nu op via bijgaand aanmeldformulier!

Kijk welke activiteit jij het leukst vindt en wanneer het jou het beste uitkomt. Je kunt hierbij denken aan: spellen opbouwen, spellen begeleiden, helpen bij het bereiden van het eten en drinken voor de kinderen, nachtwachten, scheidsrechter, opruimen en zo verder.  Er is genoeg te doen!

Dank je wel alvast voor je hulp en maak andere ouders en/of medespelers ook enthousiast om te helpen. 

De Spetterkamp Organisatie
Erwin, Malina, Bianca en Laura

Aanmelden vrijwilliger Spetterkamp 2022

Vul geldig emailadres in!

Beschikbaarheid
Selecteer de gewenste functies en tijden. Hoe meer hoe beter!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Please let us know your message.