Op zaterdag 24 augustus organiseert SML voor de 5e keer het Dick Langenbach Toernooi voor C-top teams (JO15-1). Vanaf 10 uur tot ongeveer 16.00 uur strijden 8 teams uit Leeuwarden, Groningen, Amsterdam, Nijmegen, Tegelen en Arnhem om de toernooiwinst.

Het toernooi is door de gewijzigde speeldagen kalender voor de eerste keer een echt voorbereidingstoernooi. Een mooie kans om te zien hoe ver de spelers zijn.

SML is er in ieder geval helemaal klaar voor, het complex ligt er schitterend bij, de wedstrijden worden op 2 kunstgrasvelden gespeeld, de KNVB scheidsrechters zijn enthousiast, de vrijwilligers zoals altijd gemotiveerd en de weersverwachting is meer dan uitstekend!

 Het Dick LangenbachToernooi is vernoemd naar de in februari 2017 overleden erevoorzitter van SML, de heer Dick Langenbach. Hij was sinds 1943 lid van onze vereniging en heeft al die jaren een zeer positieve bijdrage geleverd aan de vitaliteit van onze club. Of dat op de velden, langs de lijn, bij de jeugd, bij de senioren of in de kantine was, hij zorgde voor de levendigheid.

Tevens heeft hij 20 jaar als bestuursvoorzitter gefungeerd. Naast zijn verdiensten voor SML is Dick Langenbach ere-lid van het bondsbestuur van de KNVB.

Kortom; SML is Dick Langenbach!**********************************************************************

NIEUWS

2018 - HVV Hollandia winnaar 4e Dick Langenbach Toernooi

HVV Hollandia JO15-1 is winnaar geworden van het 4e Dick Langenbach toernooi bij SML. De ploeg uit Hoorn won in de finale van Roda'46 Leusden JO15-1.


11 juni 2017 - SML Winnaar 3e Dick Langenbach Toernooi

SML JO15-1 is winnaar geworden van het eigen sterk bezette Dick Langenbach toernooi. De gelijkopgaande finale tegen ATC'65 uit Hengelo werd uiteindelijk beslist door penalties.6 juni 2016 - GVAV Rapiditas winnaar 2e Dick Langenbach Toernooi2011 - Vfl Bochum winnaar 1e Dick Langenbach Toernooi