Beste sportvrienden,

Op zaterdag 29 augustus 2020 organiseert SML voor de zesde keer het ING Dick Langenbach toernooi voor JO15 ploegen. Dit is een mooi toernooi die je kunt gebruiken als graadmeter voor de nieuwe JO15 teams voor het seizoen 2020-2021. Je nieuwe JO15 team kan zich dan goed meten met de andere nieuwe teams voor het nieuwe seizoen.

Met 16 ploegen op divisie niveau willen wij samen met jouw team een sportief uitdagend toernooi gaan organiseren.  Een ideaal Top Toernooi voor JO15 ploegen van divisie niveau op het prachtige complex op de Bakenberg in Arnhem.

Op zaterdag 29 augustus willen wij jullie dan ook graag verwelkomen op de Bakenberg. Er zijn geen kosten aan het toernooi verbonden, de lunch voor spelers en begeleiding is inbegrepen.

Graag horen wij voor 15 maart of je met je team wilt deelnemen en wie de contactpersonen zijn. Bij voorkeur de coach/teamleider van het JO15 team. Wij hanteren het Oud Hollandse principe, wie eerst komt eerst maalt, vol is vol.

 

 Het Dick LangenbachToernooi is vernoemd naar de in februari 2017 overleden erevoorzitter van SML, de heer Dick Langenbach. Hij was sinds 1943 lid van onze vereniging en heeft al die jaren een zeer positieve bijdrage geleverd aan de vitaliteit van onze club. Of dat op de velden, langs de lijn, bij de jeugd, bij de senioren of in de kantine was, hij zorgde voor de levendigheid.

Tevens heeft hij 20 jaar als bestuursvoorzitter gefungeerd. Naast zijn verdiensten voor SML is Dick Langenbach ere-lid van het bondsbestuur van de KNVB.

Kortom; SML is Dick Langenbach!**********************************************************************

NIEUWS

2018 - HVV Hollandia winnaar 4e Dick Langenbach Toernooi

HVV Hollandia JO15-1 is winnaar geworden van het 4e Dick Langenbach toernooi bij SML. De ploeg uit Hoorn won in de finale van Roda'46 Leusden JO15-1.


11 juni 2017 - SML Winnaar 3e Dick Langenbach Toernooi

SML JO15-1 is winnaar geworden van het eigen sterk bezette Dick Langenbach toernooi. De gelijkopgaande finale tegen ATC'65 uit Hengelo werd uiteindelijk beslist door penalties.6 juni 2016 - GVAV Rapiditas winnaar 2e Dick Langenbach Toernooi2011 - Vfl Bochum winnaar 1e Dick Langenbach Toernooi