• Drie nieuwe coördinatoren Voetbalzaken

 • Binnen Voetbalzaken is een aantal nieuwe gezichten opgedoken en graag stellen we deze aan jullie voor! De coördinatoren zijn binnen SML het eerste aanspreekpunt voor de teams en vormen een belangrijke verbinding tussen teams van verschillende leeftijden, teams en het bestuur, etc. Kortom één van de belangrijkste functies binnen SML.

  Voetbalzaken bestaat uit:

  • Coördinator CL en mini’s:         Dènis Timmermans (a.i. vanuit het bestuur); vacature
  • Coördinator O8 – O11:             Martine Orelio
  • Coördinator O12 – O15:           Laura Pijls
  • Coördinator O16 – O19:           Marco van Veldhuizen
  • Coördinator senioren en 35+:   Andrea Mancuso
  • Algemeen vanuit het bestuur:   Mark Steinfelder

  Martine, Laura en Marco stellen zich hier aan jullie voor:

  Foto links: Martine

  Ik ben Martine Orelio en sinds ruim een maand ben ik de nieuwe jeugdcoördinator O8-O11. Ik ben al een aantal jaren aanwezig bij SML, sinds mijn zoon Luuk is gestart met voetbal bij de mini’s 4 jaar geleden. Vorig jaar was ik ook op het veld te vinden als trainster. Dit jaar begeleid ik zijn team vanaf de zijkant. Zelf heb ik nooit gevoetbald maar wel vanaf de jeugd op landelijk niveau gebasketbald. Naast dat jullie me regelmatig bij SML tegenkomen, werk ik als fysiotherapeut in Arnhem en ben ik een van de fysio’s die je kunt benaderen voor het sportinloopspreekuur bij SML.  

  Foto midden: Laura

  Ik ben Laura, 40 jaar en ben sinds een half jaar coördinator van de O12 t/m O15-jeugd. Vanwege onze kinderen loop ik als betrokken ouder al heel wat jaartjes bij SML rond. Mijn beide zoons spelen bij SML inmiddels in de O14 en O12 en mijn man is ook actief als jeugdtrainer. Daarnaast springen we af en toe bij achter de bar. In het dagelijks leven werk ik bij Qirion als projectcoördinator. Coördineren en communiceren gaat mij goed af en toen Harald stopte vond ik het leuk om dit over te nemen. Dit doe ik met veel plezier. Als coördinator probeer ik zoveel mogelijk de samenwerking op te zoeken tussen de verschillende teams maar ook voor ouders ben ik goed bereikbaar als dat nodig is.

  Foto rechts: Marco

  Mijn naam is Marco van Veldhuizen, geboren te Veenendaal, 50 jaar, getrouwd en met 2 kids. Ik ben buschauffeur van beroep en rij bijna alle dagen in en om Arnhem. Mijn zoon Andy voetbalt hier al vanaf de vroege jeugd en ik ben eigenlijk altijd trainer / leider van zijn team geweest, met veel plezier. Sinds kort ben ik coördinator van de O16 t/m O19. Ik moet hier nog veel leren maar dat komt helemaal goed met de mensen om mij heen hier bij SML. Ik hoop deze functie dan ook nog een aantal jaar met plezier te kunnen vervullen. Mijn hobby’s zijn het trainen en leiden van het team van mijn zoon en daarnaast mijn eigen drive-in en vissen.