• sml logo sml sponsors
  • Drukke Nieuwjaarsreceptie 2024 bij SML

  • Het was leuke en goed bezochte Nieuwjaarsreceptie, die op zaterdagmiddag 6 januari werd gehouden in de kantine van onze voetbalvereniging. De receptie werd traditioneel vooraf gegaan door het jaarlijkse onderlinge Snerttoernooi,waar dit jaar 7 seniorenteams en een jeugdelftal (JO19-3) aan deelnamen: leuk dat ook de jeugd van SML meedoet. Ook het eerste elftal van SML, zaterdag en zondag 2, een aantal 35+ teams, een zaalvoetbalteam van SML en zelfs het SML-bestuur had een 7x7-team op de been gebracht. 

    De Nieuwjaarsreceptie begon met de prijsuitreiking van het Snerttoernooi, waar organisator Andrea de beker uitreikte aan Joshua, aanvoerder van de winnaar SML 1. Ook werden ook de scheidsrechters Martin en Davey bedankt voor hun inzet. Daarna was het tijd voor een lekkere kop snert en een worstenbroodje.

    Voorzitter Warner keek in zijn speech terug op het afgelopen jaar. Er werd stilgestaan bij de goede, maar ook bij de nare zaken van het leven, zoals het wegvallen van (oud)leden. Er werden vier jubilarissen in het zonnetje gezet, omdat zij al 25 jaar (Tycho Peeze Brinkhorst, Daan ten Hooven, Gerrit Kelderman), 40 jaar (Harry Kramer) of zelfs al 50 jaar (Edwin Godijn, zie foto) lid van SML zijn. Nadat onze voorzitter iedereen een heel gelukkig nieuwjaar toewenste werd er nog een hele tijd gezellig geborreld door de aanwezige leden. 

    Een goed begin van het nieuwe jaar!