• sml logo sml sponsors
 • Fysiotherapeut

  Een goede medische begeleiding is essentieel bij een voetbalclub. SML pakt dit dan ook serieus aan. Jos Kortekaas en Martine Orelio verzorgen de medische begeleiding van SML.

  Heb jij kortdurende of langdurende klachten? Meld je dan via het formulier aan voor het inloopspreekuur op elke maandagavond vanaf 18:30 onze praktijk aan Mauvestraat 1. Wacht wel met komen tot bevestiging van afspraak!

  TEKEN JE HIERONDER IN VOOR ONS SPREEKUUR

  Als wij denken dat een medisch specialist de blessure moet beoordelen, dan kunnen we binnen ons netwerk snel schakelen, na toestemming van je huisarts (een verwijzing is nodig voor de verzekering)

  Het inloopspreekuur is gratis en toegankelijk voor iedereen die lid is van SML. Je hebt hiervoor geen verwijzing nodig van de huisarts, je kunt rechtstreeks bij ons terecht.

  Wij, Jos en Martine, hebben beide ruime ervaring als fysiotherapeut. Wij hebben verschillende behandelmethodes als specialisatie om je blessure goed te kunnen behandelen. Daarnaast zullen wij een gedegen trainingsschema maken zodat je op een verantwoorde manier terugkeert op het veld. Wanneer nodig zullen wij ook revalidatietrainingen verzorgen. Eventuele vervolgbehandelingen kunnen wij uitvoeren of in overleg bij een van onze collega’s .

  Alle zorgverzekeraars vergoeden 18 behandelingen fysiotherapie per jaar voor kinderen onder 18 jaar, dit gaat niet ten koste van het eigen risico (www.zorgvergoeding.com). Voor volwassenen is vergoeding afhankelijk van de aanvullende verzekering.