De kop is eraf! Het gras groen, de bal rond, heerlijk, wij zijn weer begonnen!

Het seizoen voor de nieuwe O11-5 is begonnen, de eerste competitiewedstrijd zit erop. Eind augustus zijn de dame en heren begonnen met tweemaal trainen in de week. Na een leuk oefentoernooi en een aantal oefen/beker wedstrijden is het dan echt begonnen.

[verslag gaat verder onder de foto’s]

IMG 20190921 WA0002IMG 20190921 WA0002IMG 20190921 WA0002IMG 20190921 WA0002

De dag na een hele leuke seizoensopening  bij SML stonden de dame en heren op een zondagmorgen voor het eerst samen op het veld. Dat was weer even wennen, een aantal kinderen had nog nooit in competitieverband gevoetbald, sommige net een paar weken en een enkeling met wat meer ervaring.

Wat een groot veld, waar moet ik heen, op tijd komen, tenue in orde, waar sta ik, hoe schiet ik, wie doet wat, indribbelen…geen idee. Het was, en is, nog even wennen.

Maar het is en was ook al erg genieten. Het samen beleven, oefenen, dingen proberen, elkaar helpen, lekker gillen onder de douche, samen een ranja of twee drinken, napraten over wedstrijden en trainingen, samen nog even een balletje meppen op het pingpong veld.

En nu tijdens de grote club actie weken ook samen loten verkopen, onderling de resultaten bespreken en samen willen werken voor de prijzen.

Dan nog even terug naar het veld want daar “moet” het toch echt gaan gebeuren. En dat doen wij dit jaar met een heel team. Bijna alle ouders geven een training, sommige volgen op dit moment ook de train de trainer cursus bij SML. Andere fluiten en weer andere staan te dringen voor een bardienst. Heel fijn dat iedereen haar/zijn steentje wil bijdragen!

Dit jaar heeft Caspar wederom ervoor gekozen om het hoofdsponsorschap van SML O11-5 te vervullen. Super bedankt! Een fotoreportage in de prachtige outfits volgt binnenkort. En ook nog meer sponsornieuws.

Volgende week spelen de kanjers van de O11-5 uit bij OSC in Oosterhout. Lekker vroeg om 08.30 op het hoofdveld, komt allen, de toegang is gratis.

Teamnieuws