Oosterhout uit, weer een stukje beter               

Zaterdag 28 september speelt SML O11-5 uit in Oosterhout tegen OSC O11-3. Na wat navigatie perikelen is iedereen rond 8 uur aanwezig op het prachtige sportpark.

[verslag gaat verder onder de foto’s]

IMG 20190928 WA0004IMG 20190928 WA0004IMG 20190928 WA0004

De dame en heren hebben er weer zin in. In de afgelopen week is er weer keihard getraind. De kinderen staan elke keer weer met ontzettend veel enthousiasme op het veld. En beginnen leergierig aan elke oefening. Als warming up doen zij vandaag een oefening van de training, een soort rondo maar dan in een vierkant. Resultaat iedereen is lekker warm en weet weer wat overspelen is.

Bas en Jolino beginnen vandaag als eerste wissel. Tijn staat op de goal, achterin staan Mik, Stijn en Milan, op het middenveld Lyrixen, Lotje en Aldo, voorin loopt Nathan.

Voorafgaande aan de wedstrijd hebben de leiders in de kleedkamer aan de spelers gevraagd om 1 punt te bedenken waar zij zelf op gaan letten vandaag. Met die “taak” worden zij dan ook het veld in gestuurd. Het team bestaat trouwens voor ongeveer de helft uit spelers die nog nooit hebben gevoetbald, alles is nieuw en alles is een nieuwe ervaring. Erg leuk maar soms ook best lastig in het veld.

De wedstrijd gaat op en neer beide teams zijn aan elkaar gewaagd, OCS komt wat gelukkig op 1-0 na een misverstand tussen keeper en de verdediging. Desondanks blijven de kinderen van SML hun best doen met wisselend resultaat maar met een goede instelling. Tijdens de rust momenten wordt er gesproken over de taken, die gaan nog niet bij iedereen even goed. Elke keer wordt er weer met goede zin begonnen. Ook SML scoort, mooi doelpunt hoor Ly!, maar OCS loopt toch uit.

De wedstrijd werd niet gewonnen maar veel persoonlijke doelen werden wel gehaald, nog niet alle maar dat komt nog wel.

Een aantal kids gingen na de wedstrijd nog even langs bij de hoofdsponsor, Caspar, om te genieten van iets lekkers.

Van de week weer lekker twee keer trainen en dan volgende week thuis tegen De Bataven om 11.15 op veld 4. Dat belooft weer een mooie partij te worden.

Teamnieuws