De leeuw slaapt niet alleen ’s nachts

Op deze heerlijke herfstige november dag mogen de dame en heren van JO11-5 aantreden op hun eigen sportpark Bakenberg. De competitie wedstrijd tegen RKHVV staat op het programma.

Veld 4b is vandaag het toneel voor 20 enthousiaste kinderen. Het heerlijke echte gras lag er weer prachtig bij, Geurt en Ben bedankt voor de lijnen! Wist u trouwens dat elke dinsdag een prachtige groep jeugdige iets oudere SML leden er samen voor zorgen dat er lijnen staan, het sportpark is opgeruimd, lampjes worden vervangen en mooie (SML) herinneringen worden gedeeld. (ze kunnen trouwens altijd hulp gebruiken).

[het verslag gaat verder onder de foto’s]

IMG 20191109 WA0002IMG 20191109 WA0002

Om kwart voor tien floot Reinier, dank daarvoor, af voor de start van de wedstrijd. Na een leuke warming up met wat loop, kaats en afwerken op de goal staan de SML-ers er klaar voor. De bal rolt, het spel begint.

Waar de dame en heren tweemaal per week strijden om de bal, vechten als leeuwen om van elkaar te winnen, ontbreekt dat vandaag. SML komt vaak net een stap te laat, de tegenstander wil de bal iets meer dan de thuisspelende ploeg.

Dat is zeker niet de hele wedstrijd zo maar wel grotendeels. Maar ook voor de trouwe SML supporter is er af en toe wat te genieten, er zijn hele mooie combinaties, elkaar coachen gebeurd ook, er wordt ook mooi gescoord. Maar nog niet voldoende om deze wedstrijd over de streep te trekken. Soms heb je dat, lukt het even niet.

Na een leuke penaltyreeks wilde de vriendelijke gasten zelfs voor de derde maal de hand schudden van de SML-ers. Leuk om te zien dat de kinderen onderling elkaar respecteren en het beste gunnen.

Nadat gezamenlijk het beetje teleurstelling in de kleedkamer is besproken, gaat de warme douche lopen, muziek aan, kleedkamer 2 vult zich met de echte ouderwetse kleedkamer geuren, nat gras, dampend douche en uit de boxen klinken The Tokens met The lions sleept tonight ondersteund in koor door de kinderen….

A-weema-weh, a-weema-weh, a-weema-weh, a-weema-weh
A-weema-weh, a-weema-weh, a-weema-weh, a-weema-weh
A-weema-weh, a-weema-weh, a-weema-weh, a-weema-weh

Teamnieuws