• sml logo sml sponsors
 • Lid worden van SML

  SML een levendige en moderne club waar ruim 900 leden met veel plezier geweldige sport bedrijven, onder omstandigheden die door een grote groep enthousiaste vrijwilligers zo optimaal mogelijk worden verzorgd. Een club waar ruimte is voor ontspanning, ambitie en groei. SML is een voetbalclub waar iedereen kan zijn wie hij of zij is. Iedereen draagt daar aan bij. SML hanteert de ondertitel ‘Beschaafd, Sportief en Veilig’.

  Via onderstaande button kun je je online aanmelden. We zien er naar uit je te verwelkomen.

  Contributiebedragen
  Senioren: €302,00 p.j.
  Junioren: €262,00 p.j.
  Pupillen: €238,00 p.j.
  Niet-spelende leden: €110,00 p.j.
  Senioren ouder dan 64 jaar: 55,00 p.j.

  Opzeggen
  Het voetbalseizoen loopt vanaf 1 juli van het lopende kalenderjaar tot aan 30 juni van het volgende kalenderjaar. Voor 15 juni van elk jaar kun je het lidmaatschap voor het volgende voetbalseizoen schriftelijk opzeggen bij de ledenadministratie door het invullen van onderstaand formulier. Bij opzegging na deze datum is een lid de contributie voor het gehele nieuwe voetbalseizoen verschuldigd.

  Je kunt hier opzeggen.

  Contributie
  Volgens artikel 8, lid 1 van de SML-statuten zijn de leden jaarlijks gehouden contributie te betalen die door de Algemene Ledenvergadering (ALV) jaarlijks zal worden vastgesteld op basis van het voorstel van het bestuur. Zie hier voor het contributiebeleid van SML.

  Proeftraining?
  Iedere woensdag zijn nieuwe spelers welkom om mee te doen met een proeftraining.

  Geboortejaar 2015 t/m 2018: 15 tot 16 uur
  Geboortejaar 2012 t/m 2014: 16 tot 17 uur

  Voor oudere spelers zoeken we samen naar een goed moment voor een proeftraining.

  Stuur voor je komt even de naam en het geboortejaar van je kind naar coordinatoro11-o12@smlarnhem.nl. Geef ook even aan welke woensdag je wil komen.