• sml logo sml sponsors
 • Meld je aan voor SML Spetterkamp - 29 en 30 juni

 • De lente is aangebroken, het laatste gedeelte van het voetbalseizoen staat op het punt van beginnen, dat betekent ook dat het SML Spetterkamp eraan zit te komen. En jij doet toch ook weer mee?

  Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni 2024 maken we er weer een (voetbal)feestje van voor alle jeugdleden van SML, vanaf de Champions League tot en met de O13! Voor wie nog niet helemaal precies weet wat deze traditie binnen SML inhoudt: een tweedaags voetbal-/spelletjestoernooi voor de jongste SML-jeugd, waar de deelnemers (als ze dat willen) ook mogen overnachten in tenten.

  Ouders brengen de spelertjes naar ons sportpark en na een dikke knuffel redt de jeugd zich, onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers en juniorleden, de hele dag/weekend helemaal zelf. En dat blijkt een onvergetelijke ervaring te zijn waar veel SML-leden ook jaren later nog met heel veel plezier over praten. 

  Op de achtergrond wordt er al druk gewerkt aan het programma, de inkoop, vrijwilligersschema en talloze andere belangrijke zaken. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk jullie aanmelding voor dit geweldige weekend! Rechts op deze pagina vind je het aanmeldformulier, vul dit zo compleet mogelijk in zodat we alle benodigde informatie hebben.

  Natuurlijk zijn vrijwilligers/ouders en oudere jeugdleden (junioren) een belangrijk onderdeel van dit evenement. Vul daarom alsjeblieft ook jouw beschikbaarheid (en tijdsvoorkeuren) daarvoor in, zodat we over voldoende vrijwilligers kunnen beschikken.

  Aan het begin van juni hopen we het ‘Spetterkamp’ programmaboekje te kunnen presenteren met alle benodigde informatie voor deelnemers en vrijwilligers.

  Voor nu het belangrijkste: 29 en 30 juni SML Spetterkamp. Doe meer en geef je op! De kosten voor deelname bedragen €45,= per kind (€5,= korting voor broertje(s)/zusje(s)). De betaling wordt via de contributie van het komende voetbalseizoen verrekend.