• Nieuw bestuur van start

 • Een nieuw SML bestuur: aangevuld en ververst! Op 14 december 2022 werd het zittende bestuur van SML aangevuld en ververst op een druk bezochte ALV. Een nieuw team van echte SML’ers met heel veel ambities. 

  Vanaf 1 januari dit jaar heeft SML weer alle acht bestuurszetels gevuld. Nadat onze voorzitter Paul Matthieu en de bestuursleden Eelco de Jong en Erwin Snijders aankondigden niet herkiesbaar te zijn, stonden vijf nieuwe bestuursleden op om de opengevallen plaatsen in te vullen. De zittende bestuursleden Mark Steinfelder (voetbalzaken), Simon van den Bergh (accommodatie) en Dirk Kortekaas (penningmeester) brengen hun ervaring mee in het nieuwe bestuur, en de vijf nieuwkomers zijn: Warner van Hattem (voorzitter), Dènis Timmerman (secretaris), Huub Jansen (wedstrijdzaken), Michel Onstenk (commercie) en Wouter ’t Hooft (verenigingsleven). 

  Voorzitter Warner (foto): “Wij zijn na onze benoeming inmiddels vier keer als bestuur bijeen gekomen en we hebben al veel onderwerpen besproken en op de agenda gezet. Het meer betrekken van leden bij onze vereniging is echt een speerpunt voor het bestuur, maar ook de veiligheid binnen de vereniging. Zo zijn er concrete stappen gezet in het onderzoek naar een veilig sportklimaat door het Mulier Instituut. Misschien nu nog niet heel erg zichtbaar, maar binnenkort zullen jullie meer horen over dit onderzoek. 

  Ook is het anti-rookbeleid afgestoft, omdat we een volledig rookvrij sportpark willen zijn. Ons sportpark De Bakenberg delen we met onze buren van hockeyvereniging Upward. Wij vinden het belangrijk om de samenwerking met Upward stap voor stap te versterken en ook daar zijn we mee bezig. 

  Een ander onderwerp dat onze aandacht vraagt is een nieuw kunstgrasveld, omdat veld 2 zijn beste tijd heeft gehad. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.”

  Het nieuwe bestuur wil meer leden betrekken bij de club, want zonder voldoende vrijwilligers kan een vereniging niet functioneren. Dat hoeft niet meteen een tijdrovende functie te zijn, maar kan ook een hele specifieke (eenmalige) taak zijn, bijv. meedoen in de organisatie van ons geweldige Spetterkamp. Als je – in welke vorm dan ook - zin hebt om bij te dragen aan het mooier maken van SML, dan kun je je bij alle bestuursleden melden.

  SML invites you!