• sml logo sml sponsors
 • Onderzoek naar positief sportklimaat van start

 • Het onderzoek naar een positief sportklimaat, waar we je eerder alles over vertelden in dit bericht, gaat van start. 


  Ouders

  Ouders van spelers in JO8 tot en met JO19 ontvangen een e-mail met de vraag om een enquête in te vullen. Ook delen we die vragenlijst via de app-groepen. Heb je deze niet gehad? Check dan even bij de leider(s) van het team van jouw kind.


  Jeugdspelers

  Jeugdspelers van JO13 tot en met JO19 ontvangen via de app een link naar een eigen vragenlijst. Heb je deze niet gehad? Check dan even bij de leider(s) van jouw team.  


  De vragenlijsten kun je invullen tussen 21 april tot en met 1 mei. Doe je mee? Samen krijgen we een goed beeld waar SML staat. Alvast bedankt voor jouw deelname.


  In mei volgen vier groepsinterviews met spelers in de categorie 8 t/m 12 jaar, 13 t/m 18 jaar en trainers-coaches. Bij de ALV in juni presenteren we de resultaten van het onderzoek.


  De werkgroep: Warner van Hattem (voorzitter, trekker), Wouter 't Hooft (bestuurslid verenigingsleven), Erwin Snijder (initiatiefnemer, oud-bestuurslid), Jyldau Esselink-Koning (vertrouwenscontactpersoon), Liesbeth Böhmer (vertrouwenscontactpersoon), Micha Soentgerath (commissie Veiligheid Spiegelsessie), Niels van der Graaff (commissie Veiligheid Spiegelsessie), Kathelijn Zwols (ouder O11)