6 september – SML heeft op 6 september drie nieuwe kleedkamers in gebruik genomen in gebouw ‘B’. Het gaat om 2 grote kleedkamers en 1 kleinere. De laatste wordt op zaterdag gebruikt door de bij SML voetballende meisjes en is op zondag bedoeld voor de scheidsrechter(s). De grotere kleedkamers gaan gebruikt worden door alle teams.

SMLGebB03

De openingshandeling was het doorknippen van een oranje lint door Job Esselink en Wesley Martens, respectievelijk eerstejaars f-speler (F3) en aanvoerder van het eerste elftal. Direct na de opening nam het eerste elftal voor de eerste keer bezit van de kleedkamer om zich om te kleden voor de competitiewedstrijd tegen RKSV Driel.

“Voor u staat een trotse voorzitter”, zo startte SML-voorzitter Paul Matthieu zijn korte speech. “Ik sta hier samen met Job Esselink, speler van onze F3, en Wesley Martens, aanvoerder van het eerste. Zij vertegenwoordigen onze club, het heden en de toekomst. Ik ben om 3 redenen trots. Ten eerste omdat het gewoon een mooi gebouw is. Daarnaast is dit gebouw de uitvoering in praktijk van ons strategisch accomodatiebeleid. Als derde en belangrijkste ben ik trots op de wijze waarop dit gebouw tot stand is gekomen. Vele vrijwilligers en enkele professionals hebben de schouders eronder gezet en gebouw B gerealiseerd. En deze personen mogen best even genoemd worden. Allereerst de bouwploeg, vaak werken zij onzichtbaar voor de meeste leden, soms in weer en wind, altijd met
onverwoestbare inzet aan het mooier maken van de club. Dank ook voor de drijvende kracht uit het bestuur, Bert Krikke.”

SMLGebB06

De 'bouwploeg' van SML, van links naar rechts: Harrie Appeldoorn, Henk van Arnhem; Sheremet Gashi, Rob Teerink, Bert Krikke, Ben van Meegen, Ben Jonkers, Fred Bosch, Rudi Kaptein

Gebouw B is door de bouwploeg gerealiseerd met professionele ondersteuning van:
> Onderhoudsbedrijf Fiks-All, http://www.fiks-all.nl/
> Installatiebedrijf ROPA, http://www.ropa-oosterbeek.nl/
> Tegelzetter Sheremet Gashi (06-48746660)

In dit gebouw grenzend aan de parkeerplaats zat voorheen een garage en werkruimte voor de gemeente en een
opslag- en kassaruimte voor SML. Het gehele gebouw is van binnen gestript, het dak verhoogd en volledig voorzien van nieuwe deuren en kozijnen, nieuwe binnenmuren en nieuwe elektra en verwarmingsinstallatie. De sierlijke letters boven de ingang van de grote kleedkamers zijn onlangs op zolder van ons clubhuis teruggevonden en opgepoetst aan het nieuwe gebouw bevestigd.

De foto’s gemaakt door Sjef Prins van APA Foto (Arnhems Pers Agentschap) http://www.arnhemspersagentschap.nl/

SMLGebB00

SMLGebB04

SMLGebB09

SMLGebB08

SMLGebB07

SMLGebB10