Goed nieuws, geweldig nieuws en leuk nieuws! Het goede nieuws is dat de inlevertermijn voor de Grote Clubactie 2019 is verlengd tot en met 1 december. Het geweldige nieuws is dat wij al 1500 loten samen hebben verkocht. Dat is 3600 euro.

Het leuke nieuws is dat er weer meer kinderen lotenboekjes hebben ingeleverd en 125 kinderen die kans nog hebben.

Overzicht verkoop per team gca

De Grote Clubactie is voor elke vereniging, en dus ook voor die van ons, een extra mogelijkheid om iets voor onze jeugdspelers te doen. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat er nieuwe ballen voor alle jeugdteams komen, nieuwe goals voor wedstrijden en trainingen en ander trainingsmateriaal. Wij hebben als doel gesteld dat elk jeugdlid minimaal 5 loten verkoopt. En hopen dat samen te gaan halen. In de O8 tot en met O11 teams zijn er nog 125 kinderen die nog geen lotenboekje hebben ingeleverd. En nu door de verlenging een paar weken extra de tijd hebben.

Weet u het nog, een lot kost 3 euro, het is een machtiging en van elk lot gaat er 2,40 euro naar onze jeugd. Heel veel succes nog de komende weken! En vergeet ook niet je lotenboekjes in te leveren in de bak op de bar.

Succes met de laatste loodjes!