• sml logo sml sponsors
  • Selectie SML1 seizoen 2024- 2025 krijgt vorm

  • Inmiddels zitten we volop in de periode waarin alle clubs bezig zijn om hun selecties voor het komende seizoen vorm te geven en dat geldt dan natuurlijk ook voor SML. In januari meldden we al dat onze huidige hoofdtrainer Muhaiman Samir, bij ons beter bekend als Mo, ons zal gaan verlaten. Hij heeft in SDOUC uit Ulft een mooie, nieuwe club gevonden, waar hij het vast goed zal gaan doen. SML bedankt Mo voor zijn inzet voor onze vereniging en wenst hem veel succes met zijn nieuwe avontuur (en natuurlijk ook nog bij een succesvolle afronding van het nog lopende seizoen). 

    Voor het nieuwe seizoen hebben we twee nieuwe trainers vastgelegd met allebei een SML verleden, te weten Christiaan Hageraats en Eddy Wolsink. Meer weten over beide heren? Lees de website van SML. Zij zijn inmiddels achter de schermen druk bezig om de selectie voor komend seizoen samen te stellen. Wat is de stand van zaken? 

    De spelersgroep voor SML1 voor volgend seizoen is inmiddels voor een groot deel rond. Met het definitief aanblijven van tenminste zeven spelers uit de huidige selectie en met het doorstromen van  een aantal getalenteerde junioren uit eigen kweek, is een goede basis gelegd voor het nieuwe team. Ook een aantal oud-SML-spelers keert terug, omdat zij vertrouwen hebben in de nieuwe koers die onze nieuwe trainers willen gaan varen. Daarmee ontstaat een mooie balans in het team tussen de jonge en meer ervaren spelers. De volgende spelers hebben al laten weten dat zij hun talenten volgende jaar voor SML (weer) zullen inzetten: Staf Borghs, Kevin Campman, Hugo van Essen, Sam van Essen, Joshua Gieling, Nigel Gieling, Camiel Leijssen, Kato Michorius, Rens Snel, Joep Stevens, Jens Vlemingh en Akin Zeyrek. 

    Het team SML Zaterdag 2 zal op technisch vlak dichter bij ons vlaggenschip SML 1 komen te staan. Dat houdt bijvoorbeeld in dat er deels samen getraind zal worden en dat spelers onderling kunnen worden uitgewisseld. Daarmee wordt het mogelijk de selectie van SML 1 breder te ontwikkelen en beter in balans te houden. Met nog enkele versterkingen in de pijplijn zijn we op weg naar een sterk en representatief SML 1 voor het komende seizoen - een elftal dat steeds meer een eigen SML gezicht krijgt en juist dat is onderdeel van de visie van onze nieuwe trainers. En niet alleen van onze trainers, maar ook van het bestuur van SML.