• SML en Elver: een heel mooie samenwerking

 • Sinds enkele weken is er een prachtige samenwerking tussen SML en onze buurman Elver, de organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

  Wat houdt die samenwerking precies in? Elke vrijdagmorgen komt een aantal bewoners/vrijwilligers van Elver naar SML om, samen met een begeleider van Elver, diverse werkzaamheden uit te voeren op ons sportcomplex. 

  De dag begint uiteraard eerst met een kop koffie en samen met de collega-vrijwilligers van Elver worden de werkzaamheden voor die dag besproken. Iedereen krijgt een taak op zijn of haar niveau en daarna gaan de vrijwilligers hard aan het werk. Zo wordt nu wekelijks onze tribune en kantine weer tip top in orde gebracht, wordt het glas- en vaatwerk grondig gespoeld en wordt de wedstrijdtafel alvast klaar gezet voor de voetbalzaterdag. 

  Voor SML is het geweldig dat de bewoners van Elver dat willen doen en zij vinden het zelf ook heel erg fijn om nuttig bezig te zijn. Hartstikke leuk om te zien hoe wij als buren zo goed met elkaar kunnen samenwerken. Het bestuur verwacht dat dit initiatief de komende tijd nog verder kan worden uitgebreid.

  Dènis Timmerman
  Secretaris SML Arnhem