Sponsor zijn van SML is samen winnen

Wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden voor uw bedrijf bij SML? Neem dan contact op met Erwin Snijder of Martin Kugel van de Commissie Commerciële Zaken.

Erwin Snijder, 06 2878 1567

Martin Kugel, 06 2242 1513

 

Welkom bij SML

Voetbalvereniging SML is al ruim 100 jaar DE voetbalclub voor voetballiefhebbers in Arnhem-Noord. Ooit ontstaan op een grasveldje bij Onderlangs, waar een paar vrienden regelmatig bij elkaar kwamen om een balletje te trappen. Het werd tijd voor een echte voetbalclub, vonden ze, en zo werd op 1 september 1911 SML (Sport Maakt
Lenig) opgericht. Anno 2016 is SML een levendige en moderne club waar zo’n 830 leden met veel plezier geweldige sport bedrijven, onder omstandigheden die door een grote groep enthousiaste vrijwilligers zo optimaal mogelijk worden verzorgd. Een club waar ruimte is voor ontspanning, ambitie en groei.

Sponsormogelijkheden bij SML

Als ontspanning, ambitie en groei u aanspreken, is sponsoring van SML een goede keuze. SML biedt sponsors zichtbaarheid, een groot bereik en een groot zakelijk netwerk. Onze sponsorings-mogelijkheden beperken zich niet tot enkel een reclamebord, maar zijn uitgebreid en maatwerk is altijd bespreekbaar. Alles uiteraard afhankelijk van het type bedrijf, merk en merkbeleving. Naast een financiële tegenprestatie bestaat ook de mogelijkheid om bij te dragen in de vorm van kennis, advies, (sport)materialen, uitvoerende of praktische ondersteuning. Alle geboden sponsormogelijkheden, of combinaties, gaan in overleg met de Commissie Commerciële Zaken i.v.m. beschikbaarheid en andere sponsorverplichtingen.

SML biedt zeer uiteenlopende mogelijkheden voor sponsoring. Afhankelijk van of u zich wilt richten op het eerste elftal of juist de jeugd maakt u een keuze. Of als u geen team wilt sponsoren, maar juist goed zichtbaar wilt zijn op Sportpark De Bakenberg, kunt u kiezen voor sponsoring van bijvoorbeeld een evenement, een reclamebord langs de velden of de koffiebekers in het clubhuis.

SML biedt de diverse mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met de leden van de sponsorcommissie.