• sml logo sml sponsors
 • Onze hoofdsponsor:

  logo van den hurk

   

 • logo logo
  logo logo
 •  

  Met dank aan al onze sponsors

  Een financieel gezonde voetbalclub is, behalve van inkomsten vanuit contributie en kantine, sterk afhankelijk van sponsorinkomsten. Naast hoofdsponsoren ING, Van der Valk hotel Arnhem en ConStabiel mag SML zich dan ook gelukkig prijzen met een brede basis aan sponsoren waardoor we onze ambities als club jaar in jaar uit kunnen waarmaken. 

  Wilt u ook graag sponsor worden en uw steentje bijdragen? SML biedt sponsoren zichtbaarheid, een groot bereik en een groot zakelijk netwerk. Onze sponsormogelijkheden beperken zich niet tot enkel een reclamebord, maar zijn uitgebreid en maatwerk is altijd bespreekbaar. Alles uiteraard afhankelijk van het type bedrijf, merk en merkbeleving.

  Naast een financiële tegenprestatie bestaat ook de mogelijkheid om bij te dragen in de vorm van kennis, advies, (sport)materialen, uitvoerende of praktische ondersteuning. Alle geboden sponsormogelijkheden, of combinaties, gaan in overleg met de Commissie Commerciële Zaken in verband met beschikbaarheid en andere sponsorverplichtingen.

  SML biedt zeer uiteenlopende mogelijkheden voor sponsoring. Afhankelijk van of u zich wilt richten op het eerste elftal of juist de jeugd, maakt u een keuze. Of als u geen team wilt sponsoren, maar juist goed zichtbaar wilt zijn op Sportpark De Bakenberg, kunt u kiezen voor sponsoring van bijvoorbeeld een evenement, een reclamebord langs de velden of de koffiebekers in het clubhuis. De mogelijkheden zijn legio!

  Wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden voor uw bedrijf bij SML? Neem dan contact op met Michel Onstenk van de Commissie Commerciële Zaken (tel. 06 25097621 of via commercie@smlarnhem.nl).