• Sponsors

 • Hoofdsponsor

  Sinds het seizoen 2014/2015 is ING Bank de hoofdsponsor van SML. Het contract is meerdere keren verlengd en loopt door tot en met seizoen 2022-2023.

  ING is als hoofdsponsor bij het 1e en 2e elftal zichtbaar op de borst van het shirt. Bij alle andere teams is het logo zichtbaar op de rechtermouw van alle wedstrijdshirts van SML. Ook de trainingspakken van SML worden op de borst voorzien van een klein ING Logo. ING is verder zichtbaar in het clubgebouw en op de bebording langs het hoofdveld.

  Naast deze zichtbare sponsoruitingen werken ING en SML nauw samen om verder invulling te geven aan hun partnership.

  Ook sponsor worden?

  Als ontspanning, ambitie en groei u aanspreken, is sponsoring van SML een goede keuze. SML biedt sponsors zichtbaarheid, een groot bereik en een groot zakelijk netwerk. Onze sponsorings-mogelijkheden beperken zich niet tot enkel een reclamebord, maar zijn uitgebreid en maatwerk is altijd bespreekbaar. Alles uiteraard afhankelijk van het type bedrijf, merk en merkbeleving. Naast een financiële tegenprestatie bestaat ook de mogelijkheid om bij te dragen in de vorm van kennis, advies, (sport)materialen, uitvoerende of praktische ondersteuning. Alle geboden sponsormogelijkheden, of combinaties, gaan in overleg met de Commissie Commerciële Zaken i.v.m. beschikbaarheid en andere sponsorverplichtingen.

  SML biedt zeer uiteenlopende mogelijkheden voor sponsoring. Afhankelijk van of u zich wilt richten op het eerste elftal of juist de jeugd maakt u een keuze. Of als u geen team wilt sponsoren, maar juist goed zichtbaar wilt zijn op Sportpark De Bakenberg, kunt u kiezen voor sponsoring van bijvoorbeeld een evenement, een reclamebord langs de velden of de koffiebekers in het clubhuis.

  Contact met SML over sponsoring

  Wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden voor uw bedrijf bij SML? Neem dan contact op met Erwin Snijder of Martin Kugel van de Commissie Commerciële Zaken.

  • Erwin Snijder, tel. 06 2878 1567 of commercie@smlarnhem.nl
  • Martin Kugel, tel. 06 2242 1513 of martin.kugel@planet.nl
 • Download de SML sponsorbrochure

  Download

 • Slideshow