• sml logo sml sponsors
 • Teamleiders en trainers

  Als SML willen we onze spelers zo goed mogelijk helpen te trainen, te groeien en te genieten. Fatsoen en respect staan hoog in ons vaandel. SML is een sociale, sympathieke en goed georganiseerde club. Als club zijn we meer dan voetbal alleen en willen we ook onze verantwoordelijkheid nemen om een centrale plaats in te nemen om in de wijken om ons heen te zorgen voor sociale cohesie.

  Binnen SML staat een aantal punten centraal:

  Plezier en ontwikkeling
  Binnen de jeugdopleiding van SML zijn twee woorden belangrijk “plezier en ontwikkelen”. SML wil dat alle jeugdspelers met veel plezier leren voetballen en dat ieder kind zich maximaal kan ontwikkelen op zijn/haar eigen niveau.

  Positief stimuleren
  Om dat plezier en die ontwikkeling bij alle jeugdspelers ook daadwerkelijk te realiseren is SML van mening dat je dit vooral bereikt door jeugdvoetballers “positief te stimuleren”. Dat wil zeggen dat jeugdige voetballers positief benaderd moeten worden. Ze moeten zelfvertrouwen krijgen, zich prettig voelen bij SML en zich daar op voetbalgebied, maar ook sociaal en maatschappelijk maximaal kunnen ontwikkelen. Het positief stimuleren doen wij samen, ouders, leiders, trainers, spelers, iedereen bij SML.

  Herkenbaarheid
  Vanuit voetbalzaken krijgt elke leider/trainer een set met oefeningen per leeftijdscategorie aangereikt om te gebruiken bij de trainingen en de ontwikkeling van de spelers. Deze staan ook op de website. Tevens ontvangt elke leider/trainer een lijst met vaardigheden die elke speler per leeftijdscategorie aan het einde van het seizoen moet beheersen.

  Ongeacht de verschillende teams en trainers die ze hebben gehad, hebben ze dezelfde principes van het voetballen geleerd door alle jaren heen. Tegelijkertijd maakt elk team gezamenlijk een set teamafspraken die in lijn zijn met het beleid van SML.

  Handige links
  Hieronder vind je meer gedetailleerde informatie voor leiders en trainers:

   

 • Handige links

  RINUS | KNVB
  Gratis trainingsstof van de KNVB

  Het Digitale Wedstrijdformulier
  Veel gestelde vragen