• sml logo sml sponsors
 • Terugblik SML Spetterkamp 2024

 • In het weekend van 29-30 juni vond de 54e (!) editie van het onvolprezen SML Spetterkamp plaats. Wat hebben alle deelnemers er weer een fantastisch weekend van gemaakt!

  Maar liefst 130 deelnemers in de leeftijd tussen 7 en 12 jaar en ruim 40 begeleiders uit de oudere jeugd van SML stonden op zaterdagochtend te popelen om het Spetterweekend af te trappen. Dit jaar was het thema uiteraard het Europees Kampioenschap Voetbal in Duitsland. 

  Na het bekendmaken van de teams gingen de teams met hun begeleiders snel naar het juiste veld om te starten met hun eerste wedstrijdjes voetbal of bij één van de andere leuke spelletjes op Veld 3. Er werd direct volop gestreden, niet alleen op de voetbalvelden, maar ook in de opblaasbare klimtoren, bij het doelgaten schieten of het ”buikglijden” op een horizontale zeepbaan.

  Na fantastisch weer overdag op de zaterdag werd het later die avond toch echt nog een heus ‘Spetter’kamp. Een flinke bui vlak na het avondeten zorgde niet alleen voor verkoeling, maar zorgde ook voor een (bezorgd) oog naar het weerbericht. In de nacht werd niet alleen flink wat regen voorspeld, maar ook kans op onweer. Dat zorgde voor een “plan B”: de 50 kampslapers met begeleiding hebben deze editie niet in de tenten geslapen, maar met z’n allen in de kantine en kleedkamers! Een hele aparte en nieuwe ervaring in ons Spetterkamp.

  Na de finales op zondag werden de winnaars gehuldigd en kregen alle deelnemers (moe, maar voldaan) een echte SML-pet en een mooie medaille mee naar huis. Daarmee kwam er een einde aan een zeer geslaagde editie van het Spetterkamp 2024. De organisatie bedankt alle deelnemers, de teambegeleiders en alle sponsoren voor hun inzet. Nu is het echt tijd voor de zomerstop en hopen we jullie allemaal na de vakantie weer terug te zien!

  Het organisatieteam van SML Spetterkamp 2024,

  Laura, Guy, Cris, Lidewij, Lody en Wouter