• sml logo sml sponsors
  • Training geven in het nieuwe seizoen? SML gebruikt Feeton!

  • Dankzij een mooie samenwerking met onze partnerclub Vitesse kunnen alle SML-teams het komende seizen gebruik maken van de trainingsapp Feeton. Met dit systeem ondersteunen we trainers bij het geven van goede en leuke voetbaltrainingen.

    De methodiek is leeftijdsspecifiek en methodisch opgebouwd en zorgt ervoor dat essentiële voetbalhandelingen op gevarieerde wijze aan bod komen. Daarnaast is er de mogelijkheid om voortgang in de trainingen goed te monitoren en zelf trainingen voor ieders niveau samen te stellen. Kortom, een welkome hulp bij het geven van een leuke en leerzame training!

    Tijdens het recente Kennismakingstoernooi konden trainers zich al opgeven voor het gebruik van Feeton. De bijbehorende accounts zullen binnenkort worden aangemaakt, zodat trainers er al naar kunnen kijken en zich ermee vertrouwd kunnen maken. 

    Geïnteresseerd in deze nieuwe wijze van training? Meld je dan bij Feeton@smlarnhem.nl of via je coördinator. Voor de implementatie zal aan het begin van het seizoen nog een introductie-bijeenkomst worden gehouden.

    Voor een eerste indruk van wat Feeton te bieden heeft: https://www.youtube.com/watch?v=t0U5Z5rVoxw&t=69s