• sml logo sml sponsors
 • Update Kantinebezetting en Vrijwilligerssysteem

 • Beste leden,

  De tweede helft van seizoen 2023-2024 staat op het punt van beginnen. Helaas zijn er dit weekend nog veel afgelastingen door de sneeuw, maar komende week zullen de velden ongetwijfeld weer bespeelbaar zijn.

  Tijdens de winterstop hebben wij een kantinecommissie kunnen starten met een aantal bekende, maar ook drie nieuwe gezichten. Heel fijn dat zij ons gaan helpen met de organisatie van onze kantine.

  We informeren jullie graag over de vervolgstappen van het vrijwilligerssysteem en over de barbezetting op de weekenddagen.

  Wij vragen jullie om je op de volgende website te registreren: https://smlarnhem.vrijwilligerstekort.nl/inloggen/ Hier staat uitgelegd hoe de registratie werkt en wat de spelregels zijn voor het systeem.

  Na de registratie volgt nog een tussenstap voordat je jezelf kunt inplannen in het rooster. Deze tussenstap is de accordering van de registratie en het juist koppelen van de geregistreerde persoon aan het juiste lid van SML.
  Zodra dit is gedaan kun je als geregistreerd lid in de planning kijken en je aanmelden voor een of meerdere diensten.

  Om de kantinebezetting in de aankomende weekenddagen goed te regelen hebben we tot half maart een schema gemaakt zoals jullie van de afgelopen jaren gewend zijn: teams worden ingedeeld om de wedstrijdtafel en kantine bezetting te organiseren. Het is daarbij wenselijk dat dat je de openstaande diensten in het vrijwilligerssysteem invult tijdens deze weken. Zo kunnen we het systeem tijdens deze seizoenshelft nog goed testen en samen laten lopen met het “oude” systeem. Dit om iedereen kennis te laten maken met en laten wennen aan het nieuwe systeem zodat we in seizoen 2024-2025 helemaal over kunnen gaan op de nieuwe werkwijze.

  Voor de zaterdagen zijn er vanuit de kantinecommissie altijd 1 of meer personen aanwezig, zodat ook de leden die nog geen of weinig ervaring hebben in de kantine goed op weg geholpen kunnen worden. Daarnaast is er een handleiding op de website (klik op afbeelding) en in de kantine beschikbaar met uitleg over het gehele reilen en zeilen in de kantine.

  Hierbij vriendelijk het verzoek om je zo snel mogelijk te registreren zodat we dit systeem tot een succes kunnen maken.  https://smlarnhem.vrijwilligerstekort.nl/inloggen/

  We vragen van iedereen een minimale inzet, voor maximaal plezier voor al onze leden en betrokkenen.

  SML

  Voor vragen: verenigingsleven@smlarnhem.nl

 • link naar handleiding