• sml logo sml sponsors
 • Van de voorzitter

 • SML 1
  Het voetbalseizoen is inmiddels alweer flink onderweg en sommige SML teams kunnen het (voorjaars)kampioenschap al bijna “ruiken’. Dat geldt niet voor ons vlaggenschip SML-1, hoewel het elftal wel in een goede reeks zit. Uit de laatste 7 wedstrijden werden maar liefst 15 punten gehaald (doelgemiddelde 23 – 4!). Hierdoor heeft het elftal in de derde (en laatste) periode nog goede kansen voor een periodekampioenschap, dus wie weet wat voor moois hier nog uit voortkomt.

  In deze Nieuwsbrief kun je meer lezen over de samenstelling van de nieuwe selectie van SML 1 voor volgend seizoen. Er zijn nog meer ontwikkelingen rondom ons eerste team. Onze hoofdtrainer Muhaiman Samir gaat ons eind van dit seizoen verlaten; hij heeft in SDOUC (Ulft) een mooie nieuwe club gevonden en zijn plaats zal worden ingenomen door twee nieuwe trainers met een rijk SML-verleden, Christiaan Hageraats en Eddy Wolsink.

  Jeugdvoetbal
  Naast onze senioren voetbalt er vooral heel veel jeugd bij SML. Voor de jongste jeugd werd in de winterstop weer het jaarlijkse Tosti-toernooi georganiseerd. In de zaal van het BIO-vakantieoord gingen gemixte teams onder klinkende namen als Arsenal, Bayern München, Feyenoord en PSV de strijd met elkaar aan. Het is een enerverend en sportief weekend geworden, waar onze pupillen veel plezier aan hebben beleefd.

  Op woensdag 20 maart was er op onze club een Open Dag, waar de middagtraining open werd gesteld voor alle jeugd uit de omgeving. Het weer werkte enorm mee en onder de stralende zon is er uitbundig gevoetbald/gesport. Niet alleen erg leuk, maar het leverde SML ook nog eens een aantal nieuwe jeugdleden op!

  Roken op ons sportpark: Verboden!!
  Zoals bekend is sportpark de Bakenberg al enige jaren een rookvrij sportpark. SML huurt de velden van de gemeente Arnhem en door de gemeente is ons dan ook opgelegd dat het gehele sportpark rookvrij moet zijn (zie ook de blauwe bordjes op ons sportpark). Helaas wordt er toch nog regelmatig een sigaret opgestoken op ons sportpark. De gemeente Arnhem controleert het rookverbod actief en dat beleid ondersteunt SML volledig.

  Wij vragen daarom nogmaals ieders medewerking om op het sportpark NIET te roken, want daarmee geven we niet alleen een slecht voorbeeld aan onze jeugd, maar lopen wij als vereniging ook het risico op forse geldboetes. Laten we dit proberen te voorkomen, spreek elkaar aan op dit ongewenste gedrag.

  Het bestuur wenst alle SML’ers een mooi voorjaar met veel voetbalplezier!

 • Voorzitter Warner