• sml logo sml sponsors
 • Vrijwilligerslidmaatschap SML (“Tientjeslid”).

 • Iedere speler van SML is niet alleen lid van SML, maar - via SML- ook automatisch lid van de KNVB. De KNVB is de overkoepelende vereniging van alle amateurverenigingen in Nederland, dus ook voor SML. Alle leden betalen - via SML - een klein deel van hun contributie aan de KNVB, om daarmee de kosten van de KNVB te betalen om bijv. alle voetbalcompetities te organiseren. Maar van dat bedrag zorgt de KNVB ook voor een risicoverzekering voor alle leden zodat,  als  er wat vervelends zou gebeuren tijdens bijv. een wedstrijd of training, mogelijke schade gedekt wordt.

  SML vindt het erg belangrijk dat niet alleen spelers, maar ook trainers en teammanagers (vanaf de leeftijdscategorie Junioren) officieel lid van de KNVB zijn, want daarmee zijn ook zij verzekerd door de KNVB en hebben zij als geregistreerd KNVB lid ook toegang tot het Mobiel Digitaal Wedstrijdformulier (MDWF), om via de telefoon de spelersopgaaf van hun team te verzorgen en om andere mobiele toepassingen te gebruiken, zoals de trainingsapp “Rinus”. Daarom willen we alle trainers en teammanagers vanaf de leeftijdscategorie junioren vragen om het komende seizoen een vrijwilligerslidmaatschap (“Tientjeslid”) aan te vragen. Dat kost € 12,=  (dus iets meer dan een tientje), maar geeft zekerheid en gemak, voor zowel het lid als de vereniging. SML draagt dit bedrag vervolgens weer af aan de KNVB.

  In de categorie pupillen zien we dat er doorgaans erg veel verschillende ouders op verschillende momenten actief zijn bij de diverse teams. Wij vinden het daarom ondoenlijk om hen allemaal te vragen vrijwilligerslid te worden. NB: Als er bij pupillenteams vaste trainers en/of begeleiders zijn die toch vrijwilligerslid willen worden, dan kan dat uiteraard altijd; heel graag zelfs.

  Je kunt je als vrijwilligerslid aanmelden via de website www.smlarnhem.nl en vermeld daarbij dat je Tientjeslid wilt worden en voor welk team je vrijwilliger bent. Doe dit svp voor het begin van het nieuwe seizoen.

  Dank voor jullie medewerking.

  Bestuur SML