• sml logo sml sponsors
 • Wegens succes geprolongeerd: het SML-kledingplan!

 • De afgelopen seizoenen zijn alle jeugdteams van SML via het SML-jeugdkledingplan voorzien van uniforme wedstrijdshirts, broeken en sokken. Zo beschikt elke jeugdspeler, ongeacht welk team, over precies dezelfde materialen om lekker te kunnen voetballen. Door het succes van het jeugdkledingplan is besloten vanaf het komende seizoen een nieuw kledingplan te introduceren: niet meer alleen voor jeugdteams, maar ook voor onze seniorenteams. Daarmee zullen alle SML-teams er hetzelfde, maar vooral ook fantastisch uitzien! 

  Het kledingplan in het kort: elke speler ontvangt via de staf van zijn/haar team aan het begin van het seizoen een wedstrijdshirt, een nieuwe broek en sokken. Het wedstrijdshirt wordt aan het einde van ieder seizoen weer ingeleverd. Bij de start van het daaropvolgende seizoen ontvangt iedere speler weer een nieuw shirt, een nieuwe broek en nieuwe sokken. De broek en sokken mag je aan het einde van ieder seizoen dus houden. Het kledingplan heeft een looptijd van 4 seizoenen en start in het komende seizoen (2024/2025). 

  Het kledingplan wordt bijna volledig gefinancierd door onze fantastische sponsoren Buro Philip van den Hurk, ConStabiel Adviseurs in Bouwtechniek, Van der Valk Hotel Arnhem, Melis Logistics, ING en Sport 2000 Snelders Sport. Daarnaast draagt elk spelend lid € 20,- per seizoen bij, opgenomen in de vastgestelde contributie van het betreffende seizoen. 

  Hoe zorgen we er voor dat iedereen op tijd een passend tenue heeft voor de start van het komende seizoen? Geef uiterlijk 22 april a.s. jouw maten door (wedstrijdshirt, broek en sokken).  Deze vraag krijg je binnenkort van de staf van je huidige team. Belangrijk: Het betreft het tenue voor seizoen 2024/2025, dus houd er rekening mee dat jij  (of jouw kind) mogelijk een iets grotere maat nodig hebt dan die je nu hebt. Twijfel je over de juiste maat van jouw shirt? Pas dan de shirts die in alle maten hangen aan het kledingrek achter de bar van onze kantine. Wanneer de kantine geopend is kun je een barmedewerker even vragen naar een pas-shirt. 

  De beschikbare kledingmaten zijn niet alleen Small, Medium en Large (SML), maar ook:

  • Wedstrijdshirt: 116, 128, 140, 152, 164, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
  • Broekje: 116, 128, 140, 152, 164, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
  • Sokken: 25-29, 30-35, 36-40, 41-44, 45-48

  Nogmaals: geef uiterlijk maandag 22 april a.s. jouw kleidingmaten door via jouw teamleider of coach.