• sml logo sml sponsors
 • “Wie is toch .....?“ 10 vragen aan een SML’er

 • Deze keer: Laura Duinker

  1. Waar en wanneer ben je geboren?

  Ik ben geboren in Renkum op 8 november 1982. 

  2. Waar woon je en met wie?

  Ik woon samen met mijn man, Marc en 2 kinderen (Florian & Colin) in Schaarsbergen aan de Kemperbergerweg.  

  3. Wat doe je in het dagelijks leven? 

  In mijn dagelijks leven werk ik 32 uur bij Qirion. Daarnaast heb ik nog een webshop met huis- & tuinartikelen. 

  4. Voetbal je zelf ook of heb je gevoetbald? Of beoefen je andere sporten?

  Ik heb vanaf mijn 6de tot 2 jaar geleden altijd paard gereden. Florian is op een gegeven moment gaan voetballen, ik heb een tijdje op de vrijdagavond bij de Dames gevoetbald, maar toen zij wisselden naar de maandag ben ik daarmee gestopt. Nu ben ik zo’n 3x per week te vinden in de sportschool. 

  5. Favoriete voetbalclub (amateur -en profclub)?

  Tja dat is een lastige, ik vind voetbal kijken vooral erg leuk bij SML bij de spelers die ik zelf ken. Echt op TV kijk ik een stuk minder, maar Florian en Marc zijn erg fanatiek, dus meestal staat voetbal wel gewoon op en kijk ik mee (met Netflix erbij op de telefoon 😊)

  6. Hoe  ben je bij SML verzeild geraakt en wat doe je bij SML?

  Florian is als eerste gestart met voetballen en daarna is Colin ook gestart. Ik ben er op een gegeven moment ingerold door een gesprekje met Lody over dat ik wel wat meer wilde doen. Toen heb ik de rol van coördinator van de middenbouw overgenomen van Harald. Ik sta ook regelmatig achter de bar, gewoon voor de gezelligheid. 

  7. Wat vind je leuk aan wat je doet bij SML?

  Ik vind het heel erg leuk om met de teams en hun trainers bezig te zijn. Zorgen dat iedereen zich blij voelt in zijn rol en dat de spelers plezier hebben in voetbal. 

  Straks in mei begint de grote puzzel weer met de teamindeling, dit is altijd een heel intensief proces en een uitdaging om alle spelers op hun niveau en bij vrienden in het juiste team te plaatsen. Ik vind het erg leuk om dit samen met de trainers allemaal goed neer te zetten.

  8. Wat zou je graag nog verbeteren of anders zien bij SML? 

  Nou, er is op verschillende punten nog ruimte voor verbetering 😊, maar als eerste zou het fijn zijn als er meer vrijwilligers komen. Leden die achter de bar willen helpen, maar ook leden die willen klussen, dingen willen maken, spelers willen begeleiden ect. Daar is echt een tekort aan.

  9. Wie verdient er volgens jou een schouderklop binnen de vereniging? 

  Dat zijn best een hoop mensen, maar in ieder geval Henk die vaak helpt achter de bar en Richard die heel veel klust en helpt op de club. 

  10. Wie zou jij deze 10 vragen ook wel willen stellen? 

  Als volgende wil ik graag Kim Boermans, lid van de nieuwe barcommissie, voorstellen.