• sml logo sml sponsors
 • “Wie is toch: Kim Boermans? “ 10 vragen aan een SML’er.

 • 1. Waar en wanneer ben je geboren?

  Ik ben geboren op 11 maart 1974 in Enschede.

  2. Waar woon je en met wie?

  Sinds 2018 woon ik in Doorwerth, om de week met mijn 3 kinderen Ties (18), Rinze (16) en Ieke (14) en poes Siep (22).

  3. Wat doe je in het dagelijks leven

  Ik werk als ZZP’er in het klinische geneesmiddelenonderzoek. Daarnaast heb ik een praktijk  waarin ik cupping- en massagesessies geef en supplementen verkoop (www.senholistic.nl). 

  4. Voetbal je zelf ook of heb je gevoetbald? Of beoefen je andere sporten?

  Ik heb nog nooit gevoetbald (*blush*). Ik hou van paardrijden en skiën en 2x per week doe ik aan EMS-training.

  5. Favoriete voetbalclub (amateur -en profclub)?

  Vitesse natuurlijk!

  6. Hoe  ben je bij SML verzeild geraakt en wat doe je bij SML?

  Mijn 2 zoons voetballen al jaren bij SML. Nadat we van Arnhem naar Doorwerth zijn verhuisd wilden ze graag bij SML blijven dus ik heb er heel wat ritjes op zitten ;-). Ik ben een van de leden van de kantinecommissie. Wij zorgen o.a. voor de kantinebezetting en op de zaterdagen is één van ons altijd aanwezig om de andere vrijwilligers achter de bar en in de keuken op weg te helpen en te ondersteunen.

  7. Wat vind je leuk aan wat je doet bij SML?

  Ik vind het belangrijk om als vrijwilliger mijn steentje bij te dragen aan de club. Ik vind het leuk om achter de bar en in de keuken te staan vanwege de leuke contacten die je hebt en om mee te denken hoe we zaken makkelijker en efficiënter kunnen maken.

  8. Wat zou je graag nog verbeteren of anders zien bij SML?

  Hoewel ik al heel veel ouders en teamleden voorbij heb zien komen in de kantine om als vrijwilliger aan de slag te gaan, is er toch nog een flink aantal leden/ouders die ik hier nog niet heb gezien. Jammer, want het is echt leuk en samen houden we de vereniging draaiende. Natuurlijk heeft iedereen zich al ingeschreven in het nieuwe vrijwilligerssysteem, mocht je dit nog niet gedaan hebben: doe het snel, dan zien we elkaar vast en zeker tijdens een van de shifts. Ik kijk ernaar uit!

  9. Wie verdient er volgens jou een schouderklop binnen de vereniging?

  Een vereniging draait op en met vrijwilligers. Dus wat mij betreft krijgt iedereen die een vrijwilligerstaak op zich neemt een schouderklop.

  10. Wie zou jij deze 10 vragen ook wel willen stellen? 

  Ik zou het leuk vinden als Wilfried Spekreijse, al jarenlang verenigingsscheidsrechter van SML, deze 10 vragen wil beantwoorden.