• sml logo sml sponsors
 • Taken

 • Gastheer/vrouw en wedstrijdtafel

  Als gastheer of gastvrouw bij de wedstrijdtafel of achter de bar van de kantine ben jij het eerste contact voor bezoekers van SML. Ook jouw hulp bij evenementen is belangrijk; zonder jouw hulp kan SML deze evenementen niet organiseren. Aan het begin van de competitie krijgt ieder team een schema toegestuurd met daarop de datums waarop het team (spelers of ouders) clubtaken verricht. Dit is één wedstrijddag en minimaal één evenement.

  De planning van wedstrijden, velden, scheidsrechters en kleedkamers gebeurt door het wedstrijdsecretariaat. Op de dag van de wedstrijd zelf treffen onze bezoekers bij binnenkomst in de kantine de wedstrijdtafel aan.

  De wedstrijdtafel is de plek voor de leiders van de elftallen om zich te melden. Hier kunnen zij terecht met al hun vragen over de wedstrijd of over SML. Als vrijwilliger informeer je onze gasten. Onder andere over welke kleedkamer zij kunnen gebruiken, op welk veld er wordt gespeeld en eventuele bijzonderheden van de wedstrijd. Voor spelers en supporters is de informatie over de wedstrijd (veld, kleedkamer, aanvangstijd) ook te zien op beeldschermen in de kantine.

  Taken:

  1. Welkom heten van bezoekende teams, coach wegwijs maken naar kleedkamer en veld
  2. Ontvangen van scheidsrechters
  3. Uitgifte materialen, zoals grensrechtersvlaggen, fluitjes, pen&papier, EHBO-middelen
  4. Openen en regelmatige inspectie van kleedkamers
  5. Beantwoorden van vragen

  Gastheer/vrouw zijn vanaf 7.30 tot 16.00 uur aanwezig, tot 13.30 uur 2 personen, hierna 1 persoon.

 • Barmedewerker

  Normaal programma is vanaf 7.30 tot 20.30 uur = barbezetting van continu 2 personen door het team zelf te verdelen (bijv. in blokken van 3 a 4 uur). Ieder team geeft 2 weken voor hun bardienst door hoe ze de vrijwilligersdienst invullen. Dit kan door te mailen naar vm@smlarnhem.nl.

  Taken:

  1. Verkoop van koffie/thee, eten en drinken
  2. Uitgifte van ranja/thee aan teams tijdens rust
  3. Assisteren bij het bereiden van broodjes/snacks
  4. Aanvullen van voorraad in de koeling en van snacks
  5. Netjes houden kantine en evt. terras

  De bar en keuken staan onder leiding van een ervaren vrijwilliger.