• sml logo sml sponsors
 • Vertrouwenscontactpersonen SML

  Voorstellen vertrouwenscontactpersonen SML

  Sinds eind 2022 hebben Liesbeth Böhmer (foto links/boven) en Jyldau Esselink-Koning (foto rechts/onder) samen de rol van vertrouwenscontactpersoon bij SML op zich genomen. Zij stellen zich graag aan jullie voor.

  Ik ben Liesbeth, in mijn dagelijks leven onafhankelijk vertrouwenscontactpersoon voor jongeren die te maken hebben met Jeugdzorg. Onze zoon voetbalt al sinds zijn 6e met veel plezier bij SML en ik ben er ook regelmatig langs de lijn te vinden om hem en zijn team aan te moedigen.

  Ik ben Jyldau, werkzaam als GZ-psycholoog en psychotherapeut en werkzaam in een eigen behandelpraktijk voor volwassenen. Twee van onze kinderen voetballen van kinds af aan bij SML. Ethische vraagstukken en een prettige vereniging waarin iedereen zich veilig kan voelen, staan voor mij hoog in het vaandel. Daarnaast hoop ik dat ik een bijdrage kan leveren om de afstand tussen de leden en hun ouders en de organiserende leden kleiner te maken.

  In onze rol als vertrouwenscontactpersonen binnen SML zullen we luisteren, vragen beantwoorden, daar waar nodig ondersteuning bieden en eventueel doorverwijzen naar de beste hulp. Jullie kunnen ons laagdrempelig benaderen op het emailadres vertrouwenscontactpersoon@smlarnhem.nl. Laat een berichtje achter, dan nemen we contact met je op voor een afspraak.

  Lees hier het functieprofiel vertrouwenspersoon vereniging van het Centrum Veilige Sport.